Toka e sekuestruar në Vlorë, Manjani: Bishti më i rëndë se sqepari

Në lidhje me sekuestrimin e një sipërfaqeje toke prej 17 mijë metra katrorë në Vuno dhe Jalë, me vlerë 1.7 milionë euro dhe që ishin përfituar përmes dokumenteve të falsifikuara, reagoi edhe ish- ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani.

Manjani ironizon duke thënë se për të tilla raste duket sikur bishti është më i rëndë se sqepari.

“Policia zbatoi sot në mëngjes një urdhër të Prokurorisë, për sekuestrimin e tokës si produkt krimi. Por, bishti është më i rëndë se Sqepari!” shkruan Manjani në një postim në Twitter.