Kreshnik Spahiu: Do kërkoj nga Basha rrethimin e kryeministrisë për 30 ditë

Kreshnik Spahiu deklaroi te emisioni i Ylli Rakipit “Te PaEkzpozuarit” në lidhje me prostestën e ditës së shtunë me 18 shkurt se do kërkoj nga liderët e partive të tjera të opozitës që me popullin e revoltuar të rrethojmë kryeministrinë ditë-natë për 30 ditë, derisa Rama të ikë.
Deklarata e Spahiut duket se tregon se akoma liderët e opozitës nuk kanë vendosur për mënyrën e përfundimit të protestës. Por ka mundësi që Lulzim Basha nuk deklarohet deri ditën e shtunë për të parë se sa njërëz do marrin pjesë. Pra nëse ka pak veta do mbahet fjalime dhe do mbyllet. Nëse do ketë turma të mëdha antiRama ka mundësi që formula Spahiu të vendoset për veprim.
(Marrë nga www.spjv.it)
http://www.spjv.it/index.php/politika-mobile/kreshnik-spahiu-do-kerkoj-rrethimin-e-kryeministrise-per-30-dite-dite-nate