Familja padit në gjykatë gazetarin Blendi Fevziu

Analisti dhe moderatori Blendi Fevziu është paditur nga familjarët e tij për përvetësim të pasurisë dhe tjetërsim prone.

Në një padi në Gjykatën e Shkallës së Parë, familjarët e Fevziut e akuzojnë se përmes dokumenteve të falsifikuara ka përvetësuar një sipërfaqe të madhe toke truall në qendër të Tiranës.

Më poshtë po japim të plotë padinë e familjarëve të tij ndaj Fevziut:

Detaje tė Çėshtjes civile Nr. 6396

Gjykata e shkallės sė parė

Nr. i Çėshtjes:             6396

Dt. e regjistrimit:         03.02.2017

Paditesit:                     Refik Toptani 

Te paditurit:                Blendi Fevziu, Nevis Bregasi, Rea Merepeza, Redi Merepeza(Peza),  Suhela(Suheila) Myftiu

Lloji i Çėshtjes:         Padi pronesie

Baza Ligjore:            Neni 149 – 231 

Objekti:                     1. Vertetimi i mosqenijes se marrdhenijes juridike te bashkepronesise se te paditurve me paditesin dhe personat e interesuar, qe jane bashkepronare ne pronen e paluajtshme truall me siperfaqe 621 m2, te ndodhur ne Zonen Kadstrale 8150, nr.pasurie 1/155, volumi 18, faqe 198, Tirane.

2. Te njihet pavertetesia e dokumentit Deklarate Noteriale nr. 641 rep., nr. 175 kol., date 30.04.2007, duke u konsideruar ky dokument si i hartuar ne kundershtim me ligjin dhe duke u goditur per falsitet.

Statusi i dosjes:              Gjykim

Gjyqtari:                      Marjana Shegani (Dedi)

Çeshtja tashme eshte per gjykim dhe pritet nje ballafaqim real i dokumentacionit ne gjykate (Express)