Denar Biba fyen Blushin: Viktimë!- Kreu i LIBRA i zbulon emrin e ri

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Denar Biba, ka bërë një deklaratë të fortë, teksa ka folur për regjistrimin e partive të vogla, ku është edhe LIBRA e Ben Blushit. Biba tha se krerët e këtyre partive po sillen si viktima për të rënë në sy të qytetarëve.

“Parti të vogla tentojnë përmes veprimesh të padrejta, qasjesh të pamoralshme, të sillen si viktima, për të rënë në sy të qytetarëve. Nesër do suprizoheni për mirë nga vendimi i KQZ, por sjellja si viktimë do tregojë se në çfarë bazash sillen këto njerëz. Unë nuk merren me Blushin dhe as me partinë e tij. Vendimmarrja është nesër, besoni te komisioni dhe nuk do të zhgënjeheni nga vendimi i drejtë.

I menjëhershëm ka qenë reagimi i Blushit, i cili po flet nga foltorja e Kuvendit. Ky i fundit ka ironizuar me kreun e KQZ, duke thënë se nuk e ka emrin Denar, por Krenar.

“Denar Biba duhet ta kishte emrin Krenar Biba, i cili thotë “jo”. Ja Krenar që jam Bibë, thotë Denari. Udhëzimi duhet të tërhiqet, nuk ka dalë nga kQZ”, tha Blushi.