Vallja e Tropojës në versionin kinez(VIDEO)

Ka mbërritur deri në Kinë vallja e Tropojës. Në një sallë  të mbushur plot nga një grup prej dhjetëra kinezësh është interpretuar dhe kënduar me entuziasëm “Vallja e Tropojës”.

Janë emocionuese pamjet ku të gjithë kinezët ndjekin me përpikmëri lëvizjet e instruktorit i cili i udhëzon ata nga qendra e sallës.

Loading...