Dieta, si të humbisni 10 kg në dy javë

Nëse dëshironi të humbisni peshë shpejt, një dietë e cila në qendër ka vezët e ziera mund të jetë e duhura për ju.

E hënë
Mëngjesi: dy vezë të ziera, dhe agrume si portokalle, mandarina
Dreka: Dy copë patate të ëmbla dhe dy mollë
Darka: Një pjatë e madhe me sallatë dhe pulë

E martë
Mëngjesi: dy vezë të ziera, dhe agrume si portokalle, mandarina
Dreka: perime të gjelbra dhe sallatë pule
Darka: sallatë me perime, portokall dhe dy vezë të ziera

E mërkurë
Mëngjesi: dy vezë të ziera, dhe agrume si portokalle, mandarina
Dreka: djathë me pak yndyrë, një domate dhe një pjesë patate ëmbël
Darka: pak sallatë dhe pulë

E enjte
Mëngjesi: dy vezë të ziera, dhe agrume si portokalle, mandarina
Dreka: vetëm fruta
Darka: sallatë dhe mish pule

E premte
Mëngjesi: dy vezë të ziera, dhe agrume si portokalle, mandarina
Dreka: perime të ziera dhe dy vezë të ziera
Darka: sallatë dhe peshk në zgarë

E shtunë
Mëngjesi: dy vezë të ziera, dhe agrume si portokalle, mandarina
Dreka: vetëm fruta
Darka: pulë dhe perime

E diel
Mëngjesi: dy vezë të ziera, dhe agrume si portokalle, mandarina
Dreka: sallatë domate, perime dhe pulë
Darka: perime