Reporterja ishte në orarin e punës por plazhistët nuk ia ndanë sytë

Një reportere braziliane vodhi vëmendjen e të gjithë plazhistëve teksa ishte në orarin e saj të punës.

Arsyeja? Format e saj bombastike dhe bikinit që mbante veshur. Të gjithë njerëzit në plazh nuk ia shqitën sytë dhe nisën ta komplimentonin.

Duke parë që të gjithë po e vlerësonin, reporterja seksi vendosi që ti falenderonte të pranishmit me një kërcim mjaft sensual.