Kulla Eiffel, aty ku fshihet një apartament (FOTO)

Vendi më romantik në botë dhe q ka edhe ushqimet më të mira, mbetet padyshim Parisi, qyteti i dashurisë. Kulla Ajfelit, e cila duhet shumë transparente ka të fshehur brenda vetes, një apartament magjik.

Alexadre Gustave Eiffel,  projektues i kullës, krijoi edhe një apartament privat. Zbulohet se është mbushur me piktura, mobilie prej druri, apartamenti gjendet në nivelin e tretë të kullës, rreth 300 metra mbi “Champ du Mars”, aty ka edhe teatër.