Julian Deda: Largimi i Shkullakut dhe blerja e mediave nga Edi dhe Eri

Largimi nga posti i drejtorit të ABC News i Armand Shkullakut ka shkaktuar reagime të shumta të rrjetet sociale. Aktori Julian Deda në një postim në Facebook e sheh largimin e Shkullakut si pasojë e blerjes së mediave nga pushteti.

Ja çfarë shkruar aktori Julian Deda:

“Zaptimi i hapësirave televizive nga Eri dhe Edi, vjen si rrjedhojë i blerjes nëpërmjet planit rregullues të Tiranës të bosëve të mediave.

Rezultati është i dukshëm. Shkarkimi (medemek iku vetë) i Shkullakut nga ABC Neës dhe telefonatat kërcënuese të bosëve drejt gazetarëve të tyre duke i urdhëruar të mos thonë asnjë fjalë kundër Erit.

Kështu jemi drejt zaptimit të hapësirave të Facebookut, të cilat, sipas zërave nga punonjësit e Bashkisë, Erin e shqetësokan pafund.

P.S. Kjo është shumë serioze, aspak për të qeshur. Keqardhje”.

julian-deda1