Izolohen banorët e Pukës: Jemi pa bukë, ndërhyni

Shumë fshatra të Pukë janë prej 1 jave të izoluara nga dëbora dhe ngricat.

Mungesa e ndërhyrjes nga autoritetet, kanë bërë që shumë banorë të rrezikojnë për ushqime dhe shërbime të tjera bazike.

Banorët e fshatrave i bëjnë thirrje pushtetit qendror e lokal si dhe të Emergjencave Civile që të ndërhyjnë.