AS PËR KALLASHIN, AS PËR HASHASHIN

Ben Blushi.

Në Babrru të vjetër me Elsin, Rolandin, Qemalin, Albionin, Hasanin dhe Xhevdetin.Rolandi më tha dicka që do doja ta thosha vetë në parlament: nuk votojmë më as për Salirin as per Delirin.Pra as për Kallashin as për Hashashin!