Video humor/Mirëkuptimi dhe dashuria PS-PD-LSI për Reformat

Ka shumë krahasime për mënyrën sesi ka funksionuar këto vite klasa politike. Por ajo që bien dakord shumica është se marrëdhënia mes PS-PD-LSI ka qenë me kritika, sulme dhe goditje. Pak a shumë si kjo video (shikoje) ku ai me të kuqe duket si LSI, ai me të bardha si PS dhe tjetri PD.

Shiko videon!