Ministrat e LSI, Klajda Gjosha dhe Edmond Panariti pranë njërëzve në nevojë

Ministrja e Integrimit Europian, znj. Klajda Gjosha mori pjesë në aktivitetin e organizuar me rastin e fundvitit, ne shtëpinë e foshnjes “Hana dhe Rozafa” në Tiranë.

Ndërsa Ministri Panariti viziton Qendrën Polivalente Ditore të të Moshuarve në Kamëz. Ministri i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujrave, Z.Edmond Panariti, dhuroi 60 pako, kryesisht me ushqime për Qendrën Polivalente Ditore për të Moshuarit në Kamëz. Ministri Panariti foli për kontributin e tyre në këtë vend dhe edukimin që iu kanë bërë brezave, ndërkohë që theksoi se do të kërkojë shtimin e qendrave të tilla dhe të fondeve në mënyrë që çdo qytet të ketë qendra ditore ku të moshuarit të kalojnë ditën nën kujdesin edhe të strukturave shtetërore.

“Unë dhe të gjithë jemi koshient për vlerat tuaja, për sakrificat gjatë gjithë jetës, për të rritur e edukuar brezat më të rinj”, theksoi Panariti.

m1 m2 m3 m4 m5 m6 m7 m8 m9 m10 m11 m12 m13 m14 m15