VIDEO/Lot, dedikime e poezi për yllin e “X Factor” Ergi Dini dhe shokun e tij

Humbja e jetës së dy të rinjve është gjithëmonë tronditesë dhe prekësë. Por ngjarja e mbrmjes së kaluar ku vdiq këngëtari i rinj Ergi Dini dhe miku i tij Kejdi Halili, është e mbushur me detaje gati të pabesueshme. Babai i këngëtarit kishte postuar një ditë më parë një poezi për vdekjen. Ndërsa Kejdi Halili është djali i vetëm i gazetares e pedagoges Enerestina Halili e cila i kishte kushtuar nje intervistë marrdhënies me të birin “rebel”

LEXONI EDHE:

Humb jetën në aksident me motor fituesi i “X-Factor” Ergi Dini (FOTO)