Ja si e kujton Ajola Xoxa përvjetorin e martesës

Ajola Xoxa ka përkujtuar përvjetorin e martesës me anë të një statusi të veçantë në rrjetet sociale. Si sot dy vite më parë, Veliaj dhe juristja Xoxa kurorëzuan lidhjen e tyre në dy ceremoni të jashtëzakonshme martesore.

Njëra në kalanë e Gjirokastrës dhe tjetra në shtëpinë e Bab Myslymit në Pezë, ku u be shkak që çifti të komentohej për shpenzimet e luksit.

Gëzim”, kjo është ndjesia që 32-vjeçarja shoqëron foton ku duken dy duar të lara në flori, duke treguar kështu nostalgji për ditët e saj të arta.