“Masakrimi” i vipave Shqiptar

Këngëtaret shqiptare janë gjithnjë në formë të shkëlqyer. Pavarësisht nëse është një performancë e rëndësishme, një dalje publike apo thjesht një foto Instagrami, bukuroshet e ekranit dhe skenës shqiptare ia dalin të jenë në top formë dhe pse jo të konkurojnë hapur këngëtare të skenave më të mëdha të botës.

Sidoqoftë jo gjithnjë ka qenë kështu. Këngëtaret tona le të themi kanë qenë jo kaq…perfekte sa janë sot. Në pamjen e tyre tani nuk ka ndikuar natyra, por një makeup artist i zotë ose një apo disa kirurgë plastikë që e kanë ditur çfarë bënin.

vipat-transform-1 vipat-transform-4-700x350 vipat-transform-5 vipat-transform-7 vipat-transform-8