Ja ku e mban flamurin shqiptar Xherdan Shaqiri (VIDEO)

Ylli i Zvicrës dhe Stoke City, Xherdan Shaqiri ka qenë i ftuar i emisionit “Gülsha folgt dir”, ku ka folur për jetën e tij dhe karrierën në futboll. Ai ka prezantuar edhe shtëpinë e tij, ku duket edhe një flamur kombëtar në shtëpinë e tij. Ai mund të shihet në minutën e 17-të të videos.