E pazakonta në finalen e Euro 2016, stadiumi u pushtua nga…(FOTO)

Ndeshja u pushtua nga një tufë masive e insekte. Finalja e së Dielës mbrëma, do të jetojnë gjatë në kujtesën për cilësinë e futbollit në ekran. Por kulmi i Euro 2016 mund të mbahet mend për një pushtim të pazakontë katran gjatë lojës në mes ndeshjes midis Francës dhe Portugalisë, kur u mbush me insekte.

Lojtarët dhe mbështetësit u detyruan të shmangeshin mijëra insekteve që vërshuan nëpër fushë. Shfaqja duket të jetë pjesë e një rrëmuje e turpshme nga stafi në terren i cili, sipas BBC la dritat në gjatë natës gjë e cila tërhoqi insektet gjatë kushteve të lagësht.

“Ne nuk jemi të vetmit që duan një vibrim të veçantë në këtë lojë si ka qenë një infektim në Stade de France”, tha ish-sulmuesi i Anglisë. Ata janë të gjithë vendin, me sa duket e kanë lënë dritat në natën e fundit dhe kjo nuk është pranuar mirë.

Tifozët e përdorur Twitter-in për të shprehur habinë për pushtimin e insekteve.

Përshtati: Redjon Shtylla

3622D3A400000578-3683490-The_swarm_was_attracted_to_the_Stade_de_France_after_ground_staf-a-3_1468225804236 3622EC6900000578-3683490-The_invasion_of_insects_will_have_come_as_an_unwanted_distractio-a-6_1468225804241 3622F73600000578-3683490-Collina_shows_his_disgust_as_moths_swarm_across_the_pitch_at_the-a-7_1468225804242 36241B8900000578-3683490-A_member_of_staff_attempts_to_clear_the_advertising_boards_of_th-a-12_1468225804251 3623041F00000578-3683490-Clattenburg_and_his_fellow_match_officials_are_surrounded_by_the-a-8_1468225804244 3623632D00000578-3683490-Ronaldo_was_clearly_not_a_fan_of_the_moths_as_he_tried_to_prepar-a-11_1468225804249