Shikoni Portën e Ferrit

 

Ky vend quhet me të drejtë “Porta e Ferrit”.

Liqeni vullkanor që gjendet në Etiopi është sa tërheqës dhe misterioz.Ai prej 100 vjetësh prodhon llavë pa pushim.Temperatura në të është më shumë se 1 mijë e 100 gradë celsius.

Fotografi Joel Santos ka sjellë këto foto të jashtëzakonshme për të treguar magji

në e tij.