Video e seksit e Muhamed Ali, ish e dashura nis ankandin e shitjes

Një ish-e dashura e Muhamed Ali ka bërë një ofertë të pëështirë për të përfituar para nga vdekaj e tij, duke ofruar të shesë një kasetë që pretendon se e tregon atë gjatë një orgjie seksi.

Barbara Mensah, e cili pretendon se vajza e saj Kiiursti është fëmija jashtëmartesore që pati me tre herë kampionin e botës, kërkon një shumë të majme në këmbim të pamjeve.

Vetëm dy ditë pasi Më i Madhi u varros në një funeral kur morën pjesë liderë botërorë dhe të famshëm, Barbara tha: “Unë e di vlerën e filmimit. Askush nuk e ka një gjë të tillë. Unë do të doja që të marr sa më shumë që të mundem për të. “

Ajo tha se këkron mbi 150 mijë dollarë për videon.

Barbara, 70 vjeçe, ka bërë përpjekje për ta kaluar filmimin e vjetër me shirir në CD në kuadër të pazareve të saj për ta shitur videon.