LSI: Berishën merreni me sportivitet

Sekretari i Përgjithshëm i LSI Luan Rama, në një pronocnim për Shqiptarja,com dhe reagimi i parë nga kjo forcë politike me një koment, pas thirrjes së Berishës për armatosje të popullit.

Rama tha se ky është dimensioni real i Berishës ndaj dhe duhet të merret me sportivitet duke ironizuar disi atë me faktin se është frymëzuar nga poema e kadarese, “Përse mendohen ato male”