Rusët sjellin supermakinën ushtarake (VIDEO)

Tokë, ujë, borë dhe akull. Një makinë që ja del në të gjitha situatat. Ky është mjeti i ri ushtarak që forcat ruse kanë testuar së fundi.

Makina është testuar gjatë javës së fundit dhe siç duket në video ka kaluar të gjitha testet e një mjeti që duhet të udhëtojë në terrene të veçanta.