Rama-Meta dhe një karikaturë pa koment e Berishës

Fërkimet e fundit mes PS dhe LSI duket se janë një rast i mirë i ish-kryeministrit Sali Berisha për të bërë diversion. Në një postim në Facebook, Berisha ka zgjedhur një karikaturë të Bujar Kapexhiut botuar sot në gazetën “Mapo”. Një karikaturë që flet për marrëdhëniet mes PS dhe LSI dhe që as Berisha nuk ka dashur ta komentojë më tepër.