Petro Koçi: Shpikja e PD-së, bunkeri te MB simbol i komunizmit

 

PD-ja ka shprehur qëndrimin e saj në lidhje me situatën e krijuar gjatë protestave. Shkatërrimi i bunkerit pranë Ministrisë së Brendshme, nga protestuesit ka ngjallur jo pak reagime si në rradhën e politikës por dhe në opinion e ndërkombëtarëve. Ky bunker sipas PD-së është pjesë identifikuese e kohës së komunizmit dhe nuk duhet lejuar. Petro Koçi Kryetar i PSV91 ka reaguar në një postim në facebook, duke u shprehur se PD-ja nuk do mban një qëndrim ndaj simboleve të diktaturës. Sipas tij, është bunkeri te MB simbol i komunizmit apo burgu i spaçit? JA çfarë shkruan z.Koçi në facebook. Shpikja më e re e PD-së: Bunkeri simbol i persekutimit komunist! Nuk është më burgu i Spacit simbol i persekutimit nga diktatura? Sepse bunkeri ka patur lidhje me politikën ushtarake te rregjimit.