FOTO LAJM-Vizita e Merkel në Tiranë

 

Në orën 13:33 minuta, Merkel ka mberritur në aeroportin e Rinasit, ku u prit nga zëvendëskryeministri Niko Peleshi dhe delegacioni shqiptar. Në orën 14:20, Merkel u prit me ceremoni nderi nga Kryeministri Edi Rama. Në foto mund të ndiqni momentet e para të vizitës së Merkel në Tiranë.