Gwen Stefani është thjesht perfekte

 

Gwen Stefani  është ribashkuar me grupin e saj "No Doubt"  për të luajtur  në Jazz Fest në New Orleans.

Performaca e saj ishte thjesht Wow.

45 vjeçara, nënë e tre fëmijëve ka mahnitur me pamjen e saj, tepër të freskët dhe rrok.