Konferenca e OMONIA-s, kreu i PBDNJ-së përshëndet në greqisht

Duhet të merren masa për censusin e ri” është shprehur Dule duke kërkuar dhe ndryshimin e ligjit për zgjedhjen e këshillit Drejtues të TVSH-së Dule kërkon që një anëtar i bordit të jetë minoritar.

Kështu ka deklaruar kreu i Partisë së Bashkimit për të Drejtat e Njeriut, Vangjel Dule gjatë konferencës së 8-të të shoqatës “Omonia” dega Tiranë.

Madje ai ka folur edhe greqisht, në fillim të saj, duke i përshëndetur pikërisht në këtë gjuhë gjithë të pranishmit.