Jessie J: Ndihem e mirëseardhur në Shqipëri

Në një postim në rrjetin social “Instagram” këngëtarja me famë botërore ka shkurar se ndihet e shumë e mirëseardhur në Shqipëri.

Ajo ka theksur gjiithashtu se është pritur me lule dhe me shumë fjalë të ngrohtë ne shtëpinë e kryeministrit Edi Rama.

“Sapo mbarova dy shoë televizivë në Shqipëri.

Numri më I madh I fotove që kam bërë ndonjëherë brëbda një ore, dhe shkova tek shtëpia e kryeministrit ku u prita me lule dhe kaq shumë fjalë të ngrohta.

Ndihem kaq e mirëseardhur në Shqipëri.Faleminderit! Tani një dremitje e shpejtë përpara koncertit.” Ka shkruar këngëtarja