Kritika ndaj nudos së Paris Hilton me arushin

Seti i saj i fundit, topless me një arush Teddy që i mbulon gjoksin është konsideruar një fushatë publicitare e kopjuar prej saj.

Kjo ide është realizuar prej Paris Hilton edhe pak muaj më parë dhe nuk pati sukses. Për këtë shkak Hilton po goditet nga kritikët për mënyrën e bërjes së fushatave publicitare të cilat janë konsideruar pa ide dhe qesharake.