Dikur Miss dhe sot 67 vjeçe, bukuroshja që duket si 18 vjeçe

Apasra Hongsakula, në vitin 1965 kur kishte vetëm 18 vjet, ishte zgjedhur si më e bukura e garës “Miss Univers”, ndërsa sot pas 50 viteve ajo duket thuajse njëjtë.

Ajo tani ka plot 67 vjet, por në fytyrën e saj nuk është krijuar as një rrudhë.