Anglea Martini; I dashuri më i mirë që kam pasur, ishte shqiptar

Angela ka thënë se shqiptari me të cilin ka qenë e lidhur ka qenë dhe më i miri, ndërsa gjithë të dashurit e tjerë të saj kanë qenë të huaj.

Martini gjithashtu ka thënë se nuk ka qejf të rrijë me dikë thjesht për  “one night stand”.

Gjithashtu Angela ka pohuar se koha më e gjatë që ka ndenjur pa të dashur është 2 muaj