Amarda Toska një mami sensuale me shumë shije

Amarda Toska (Ami) është shfaqur e mrekullueshme në një set fotografik që është bërë për revistën “Shije”.

E vendosur në ambjetet e shtëpisë e saj, në kuzhinë, sallon, Ami tregon stilin e një zonjë shtëpie sensuale dhe me shumë stil.