Angela Martini : Kam pasur vetëm një mashkull shqiptar e ai ka qenë më i miri

Ndërsa Angela ka treguar se nuk i pëlqen te shkojë për një natë me një mashkull, vetëm kur është për lidhje, dhe pa te dashur ndodh qe te rrijë 2 muaj.Ndërsa se pse ajo shkruan dhe flet me shume anglisht ka thënë se për arsye se ka edhe fansa internacional e jo vetëm shqiptar.